Kalafina


* Vocal: Wakana, Keiko, (Maya), Hikaru
* Besteci: Kajiura Yuki

Kalafina 2007 yılında Kajiura Yuki tarafından Kara no Kyoukai'nin 7 bölümüne tema müziği hazırlanması için kurulmuş bir gruptur.

2008 Ocağında, ilk başlangıç single'ları "Oblivious" yayınlandı. Bu single Wakana ve Keiko tarafından seslendirildi. Origon Müzik Listesinde 8. sıraya yükselmiştir. Bunun ardından Haziran 2008'de ikinci single'ları Sprinter / ARIA'yı çıkardılar. Maya ve Hikaru bu single'ın ardından Wakana ve Keiko'ya katılmıştır.

30 Mayıs 2010 Pazar

Kalafina - Lacrimosa




Kuroshitsuji isimli animenin kapanış müziğinden tanıdığımız Lacrimosa parçasının klibini türkçe altyazıyla sizinle paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz :)

Megavideo Youtube
Megaupload
İyi seyirler... İyi eğlenceler

2 yorum:

Uzakdoğu ~ Yakınbatı dedi ki...

ilk sezonun kapanış müziğiydi yanlış hatırlamıyorsam ve cidden insanı günlerce etkisi altında bırakabilen müzik yeteneğine sahip bu kızlar:D

emek verip bizlerle paylaştığın için teşekkürler ve diğer paylaşımlarınada göz attımda cidden çok iyi çalışmalara imza atmışsın tebrik ederim takipçilerin arasındayım artık :D

buarada Kuroshitsujinin 2.sezon kapanış müziğini tavsiye ederim yine Kalafina tarafından seslendirilmiş
Kagayaku sora no shijima ni wa ;)

Bolaykim o.O dedi ki...

Öncelikle yorumunu yeni gördüğüm için özür dilerim daha çabul yanıt verebilmek isterdim :(.

Müzik olsun , sözler olsun beni tatmin eden bir grup , forumlardaki yorumlara bakınca herkeste aynı etkiyi bırakmadıkları bir gerçek ama kaliteleri tartışılmaz bence , zaten sadece sevdiğim grupları çevirmeye çalışıyorum :)

Güzel yorumların için çok teşekkür ederim , amacım zamanını harcayıp projelerimi izleyen arkadaşlarıma 3-4 dakika keyifli vakit geçirmeleri için yardımcı olmak :)

Zaman bulduğumda o parçayıda mutlaka dinlicem. Kuroshitsuji 'nin 2. sezonunu açılış ve kapanış müziklerini dinleyemeden izledim o yüzden gözümden kaçmış olabilir. Şuan Mahou Shoujo Madoka★Magica gündemimde MAGIA isimli parçalarının çevirisini yakında yayımlayacağım :)